Welkom bij Siep Offenga De Kapper

Sinds 1986 is Siep Offenga De Kapper een begrip in de grootste wijk van Leeuwarden; Camminghaburen.
Siep Offenga komt uit een kappersfamilie, waarvan zijn vader een kapsalon had in Franeker. Nadat hij daar de beginselen van het kappersvak geleerd heeft, is hij in Leeuwarden bij een kapsalon als bedrijfsleider aan de slag gegaan. Na al die jarenlange ervaring is Siep in Oktober 1986 in Camminghaburen begonnen.

 

In 2011 is ook zijn jongste zoon Frank begonnen als kapper. Tijdens de kappersopleiding is Frank hier begonnen als stagair, daarna fulltime medewerker en later als bedrijfsleider.
Sinds 2023 mag Frank zich als opvolger, de trotse nieuwe eigenaar noemen van Siep Offenga De Kapper.

 

Ons team bestaat uit 5 kapsters en 1 kapper. Dit vakkundige team staat 5 dagen per week voor u klaar.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Jaarlijks worden er meerdere trainingen gevolgd om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken.
In onze salon hebben wij een moderne warme sfeer gecreëerd. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u heerlijk ontspannen. Onze wasunits zijn zelfs voorzien van rugmassage.

 Wilt u naast een mooi kapsel ook uw wenkbrauwen en/of wimpers verven of epileren? Wij zijn daar ook in gespecialiseerd. Maak zelf 24/7 online een afspraak.

 

 Kinderkapsalon

Voor de kinderen hebben we een speciale kleurrijke afdeling met o.a. een hippe kinderknip- auto. Ook is er een speelhoek. Kinderen vermaken zich altijd uitstekend bij ons; een feestje voor zowel de kinderen als ouder.

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: